Culinaire Gespreksgroep met moslims & christenen

gezamenlijke-maaltijd-3

Onze vrijwilligers hebben samen met het Foreestenhuis, welke een Doopsgezinde-Remonstrantse Gemeente in Hoorn, een gezamenlijke maaltijd georganiseerd.

Zo zag de gezelligheid eruit:

Over het Foreestenhuis

Klein en open

Wij zijn een kleine open en vrije christelijke gemeenschap die geïnspireerd door oude en nieuwe verhalen  ons leven proberen vorm te geven. We nodigen iedereen uit zelf invulling te geven aan het persoonlijke geloofsleven. Dat doen we door met elkaar te vieren, gesprekken te voeren en activiteiten te organiseren. We putten niet alleen uit de bijbel, maar ook uit kunst, muziek, literatuur en de levensverhalen van onszelf en anderen.

Veelzijdig en gastvrij

Wij zijn een gemeenschap waarin doopsgezinden, remonstranten en vrienden samen komen. Wij zijn trots op onze veelzijdigheid en zijn blij met de boeiende gesprekken die die veelzijdigheid opleveren. We nodigen iedereen uit om daaraan mee te doen. We willen een plaats zijn waar verwondering over het bestaan zich verbindt met bezinning op het eigen leven, waar in vrijheid en verdraagzaamheid met elkaar gesproken wordt, en waar gastvrijheid mensen uitnodigt tot participatie en samenzijn.

Voel je welkom

Je bent van harte welkom om eens bij ons te komen kijken of een activiteit mee te maken. Twee keer per maand is er een viering op zondagmorgen. De hele maand door zijn er tal van culturele activiteiten of groepsbijeenkomsten waar je aan kunt deelnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om kunstvanhetsamenleven.nl voor jou nog beter te maken, gebruiken wij altijd functionele en analytische cookies. Ook willen we cookies plaatsen om je bezoek aan kunstvanhetsamenleven.nl en onze communicatie naar jou makkelijker en persoonlijker te maken. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord.