Héél veel mensen bereikt in Noord Holland

Onze Kunst van het samenleven vrijwilligers in regio Noord Holland hebben zich heel actief ingespannen. In 18 diverse wijken in Noord Holland hebben zij aan zo’n 3600 mensen kerstkaarten en kleinigheden uitgedeeld.

Daarnaast hebben in Amsterdam onze vrijwilligers met stichting Burgerhart Amsterdam Oost kerstpakketten, bloemen en kaartjes uitgedeeld aan de Sint Anna Van Harenskerk.

Over stichting Burgerhart

Ons lokale partner in Amsterdam en omgeving is stichting Burgerhart. Zij zijn sinds 1989 actief op het gebied van sociaal-maatschappelijke activiteiten en activiteiten ten behoeve van o.a. het bevorderen van de sociale cohesie tussen de bewoners in de wijk. De stichting richt haar activiteiten o.a. op wijkbewoners, jongeren, volwassenen en ouderen.

Dit bericht is gepost in Kerst. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om kunstvanhetsamenleven.nl voor jou nog beter te maken, gebruiken wij altijd functionele en analytische cookies. Ook willen we cookies plaatsen om je bezoek aan kunstvanhetsamenleven.nl en onze communicatie naar jou makkelijker en persoonlijker te maken. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord.