Kunst van het Samenleven Conferentie: Hoop voor de toekomst

Kunst van het samenleven conferentie

Op 16 mei 2023 vindt in het Vredespaleis in Den Haag de ‘Kunst van het Samenleven Conferentie: Hoop voor de toekomst’ plaats. Dit zal een verkenning naar vrede zijn. Deze bijeenkomst richt zich op het bevorderen van vreedzaam samenleven en zal lichtpuntjes voor de toekomst onderzoeken.

Invloedrijke sprekers

Dit wordt gedaan samen met invloedrijke sprekers, waaronder dhr. Piet Hein Donner (bestuursvoorzitter van het Vredespaleis), minister Karien van Gennip, o.l.v. Natasja Gibbs (Televisie- en radiopresentator), Eerste Kamerlid Annemarie Jorritsma, prof. dr. Han Entzinger (Erasmus universiteit), rabbijn Lody van de Kamp, directeur Amnesty International Dagmar Oudshoorn en Fatimazhra Belhirch, kandidaat Eerste Kamer (D66). Zij zullen deelnemen aan een diepgaand gesprek over tegenstellingen in de samenleving en de rol van maatschappelijke organisaties op mondiaal, landelijk en lokaal niveau. De conferentie, georganiseerd door Platform INS, beoogt bruggen te bouwen tussen theorie en praktijk en het delen van inspirerende verhalen en good practices.

Kunst van het samenleven conferentie

Aanmelden

Het evenement wordt georganiseerd door Platform INS ter gelegenheid van de Internationale Dag van het Samenleven in Vrede. Aanmelden kan tot 20 april via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om kunstvanhetsamenleven.nl voor jou nog beter te maken, gebruiken wij altijd functionele en analytische cookies. Ook willen we cookies plaatsen om je bezoek aan kunstvanhetsamenleven.nl en onze communicatie naar jou makkelijker en persoonlijker te maken. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord.