‘Om deze reden wilde ik graag taalcoach worden’

samen eten en koken den haag stichting seva

Op 29 Juni waren we bij Stichting SEVA in Den Haag voor een samen koken en eten activiteit. Nieuwkomers ontmoeten lokale bewoners en gaan met elkaar in gesprek. De activiteit ‘samen eten en koken’ is bezocht door mensen van verschillende nationaliteiten. Nederlands, Turks, Bulgaars, Marokkaans, Irakees en meer. Tegen de 55 mensen kwamen bij elkaar om onder genot van een heerlijk Turks diner met de aanwezigen met elkaar in gesprek te gaan en elkaar te leren kennen. Al met al een zeer geslaagde bijeenkomst.

Na het welkomstwoord door Semahat van Stichting SEVA konden we luisteren naar Turkse muziek. Nieuwkomer Halal en haar taalcoach Ester vertellen over hun ervaring om de Nederlandse taal te leren.

Taalcoach Ester vertelt dat ze geïnspireerd is geraakt door nieuwkomers die zo graag de Nederlandse taal willen leren. Daarom deelt zij graag haar ervaringen met anderen, zodat we elkaar kunnen blijven helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om kunstvanhetsamenleven.nl voor jou nog beter te maken, gebruiken wij altijd functionele en analytische cookies. Ook willen we cookies plaatsen om je bezoek aan kunstvanhetsamenleven.nl en onze communicatie naar jou makkelijker en persoonlijker te maken. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord.