Turks eten uitgedeeld aan 70 mensen in Amersfoort

Amersfoort Turks eten

Zoals elke maand hebben de vrijwilligers van onze samenwerkingspartner uit Amersfoort ook vandaag Turks eten gekookt op pro 33 College. Het was een gezellige avond waar 70 mensen aan hebben deel genomen.

Waarom eten uitdelen?

Wij delen eten uit om eenzaamheid tegen te gaan. Dat kan misschien in eerste instantie raar klinken, maar is het niet. De Kunst van het Samenleven zet zich, mede dankzij steun van het Oranje Fonds, in om eenzaamheid in onze samenleving tegen te gaan. Om eenzaamheid te verminderen en tegen te gaan, gaan onze vrijwilligers wekelijks langs bij ouderen voor een contactmomentje en voor het uitdelen van maaltijden en soep.

Over stichting SEVA

Ons lokale partner in Den Haag en omgeving is stichting SEVA. Sociaal Educatief Kunst- en Volksacademie (SEVA) heeft als doel de lokale gemeenschap te motiveren actiever deel te nemen aan de Nederlandse samenleving. Sinds de oprichting in 1995 zetten vrijwilligers van SEVA zich actief in om een positieve bijdrage te leveren aan hun omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om kunstvanhetsamenleven.nl voor jou nog beter te maken, gebruiken wij altijd functionele en analytische cookies. Ook willen we cookies plaatsen om je bezoek aan kunstvanhetsamenleven.nl en onze communicatie naar jou makkelijker en persoonlijker te maken. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord.