Soep in Krommenie uitgedeeld

krommenie

In Krommenie hebben onze lieve vrijwilligers soep uitgedeeld.

Waarom eten uitdelen?

Wij delen eten uit om eenzaamheid tegen te gaan. Dat kan misschien in eerste instantie raar klinken, maar is het niet. De Kunst van het Samenleven zet zich, mede dankzij steun van het Oranje Fonds, in om eenzaamheid in onze samenleving tegen te gaan. Om eenzaamheid te verminderen en tegen te gaan, gaan onze vrijwilligers wekelijks langs bij ouderen voor een contactmomentje en voor het uitdelen van maaltijden en soep.

Over stichting Animo

Ons lokale partner in Zaandam en de Zaanstreken is stichting Animo. Animo biedt sinds 2001 activiteiten aan voor de hele samenleving van jong tot oud en proberen middels participatie projecten, onderwijs en opvoedingsondersteuning, informatiebijeenkomsten, buurtactiviteiten, festivals en dialoog bijeenkomsten diverse bevolkingsgroepen bij elkaar te brengen. Zij willen een maatschappij realiseren waarin burgers niet langs elkaar heen, maar in goede harmonie samenleven.

Over stichting Burgerhart

Ons lokale partner in Amsterdam en omgeving is stichting Burgerhart. Zij zijn sinds 1989 actief op het gebied van sociaal-maatschappelijke activiteiten en activiteiten ten behoeve van o.a. het bevorderen van de sociale cohesie tussen de bewoners in de wijk. De stichting richt haar activiteiten o.a. op wijkbewoners, jongeren, volwassenen en ouderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om kunstvanhetsamenleven.nl voor jou nog beter te maken, gebruiken wij altijd functionele en analytische cookies. Ook willen we cookies plaatsen om je bezoek aan kunstvanhetsamenleven.nl en onze communicatie naar jou makkelijker en persoonlijker te maken. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord.