Twee verschillende prijzen voor onze vrijwilligers

prijs

November was een mooie maand voor onze Kunst van het Samenleven vrijwilligers.

Vrijwilliger Mustafa heeft de 2e prijs gewonnen. Zijn project Make your own toy won deze prijs van de 18 vrijwilligersprojecten. Op 11 november is de prijs uitgereikt in de Domkerk Utrecht door wethouder Rachel Streefland. We feliciteren de heer Mustafa met zijn prijs.

Speciaal boek

Deze hartverwarmende woorden van ‘Bovengemiddeld’ auteur Nienke móet je horen. Ze zet familie Yilmaz in het zonnetje vanwege hun bijdrage.

Twee mensen die nog maar nét in Nederland zijn komen wonen, zijn voor ons heel belangrijk. Ze zijn voor ons ook een verrijking. Wij zijn bovengemiddeld trots op hun.

Nienke Gorter, auteur van Bovengemiddeld Amersfoort

Over stichting SEVA

Ons lokale partner in Den Haag en omgeving is stichting SEVA. Sociaal Educatief Kunst- en Volksacademie (SEVA) heeft als doel de lokale gemeenschap te motiveren actiever deel te nemen aan de Nederlandse samenleving. Sinds de oprichting in 1995 zetten vrijwilligers van SEVA zich actief in om een positieve bijdrage te leveren aan hun omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om kunstvanhetsamenleven.nl voor jou nog beter te maken, gebruiken wij altijd functionele en analytische cookies. Ook willen we cookies plaatsen om je bezoek aan kunstvanhetsamenleven.nl en onze communicatie naar jou makkelijker en persoonlijker te maken. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord.