iftarmee

 

DOE MEE MET IFTARMEE

Schuif tijdens de Ramadan aan een iftar-tafel en ervaar diepgaande ontmoetingen, overbrug culturele kloven en draag bij aan een inclusievere samenleving.

IK WIL EEN IFTAR BIJWONEN

Bij iemand thuis een iftarmaaltijd bijwonen?

Onze vrijwilligers wachten al op je bezoek. Deelname is kosteloos en bij jou in de buurt.

MELD JE AAN

IK WIL GASTEN ONTVANGEN

Wil jij iemand thuis uitnodigen?

Wij brengen je graag in contact met iemand uit jouw buurt.

MELD JE AAN

IK WIL EEN BUURT-IFTAR ORGANISEREN

Met je buren een gezellige iftar organiseren?

Wij kunnen je ondersteunen & helpen om van je buurt-iftar een succes te maken.

MELD JE AAN

Ik doe mee

Geef je op!

Meedoen is heel makkelijk. (Duurt minder dan 2 minuten)
Klik op de knop hieronder.

Ik doe mee

Iftarmee in 1 min. uitgelegd

Ervaringen van deelnemers

Een heel leuke avond gehad

Ik heb echt een heel leuke avond gehad met Nimet, het liep allemaal een soort als vanzelf. Ik heb jaren gestudeerd in Utrecht, het was best bijzonder in een wijk van “mijn” stad te zijn waar ik nota bene nooit was geweest. We hebben eindeloos veel gekletst en zullen elkaar vast nog eens zien. Ik vind jullie initiatief heel erg leuk, ik geloof dat dat van beide kanten een gat opvult. Nimet vertelde mij dat zij weinig Nederlanders kent. Ook met haar kinderen was het heel leuk. En wat was ik verrast door de Hollandse rozenkrans!

Reneé

Een oprechte ontmoeting

Ik wil jullie graag bedanken voor jullie mooie initiatief. Ik had een heel fijne avond met Ayse en Murrat. Na de vreselijke gebeurtenissen van de afgelopen dagen geeft me dit juist weer moed en hoop. Heel mooi om bij mensen zo warm en open ontvangen te worden met ruimte voor oprechte ontmoeting. Als jullie ooit hulp nodig hebben bij jullie werk of rondom evenementen dan wil ik jullie graag helpen – want dit is wat we nu juist nodig hebben.

Lena

Enorme gastvrijheid en geweldig eten!

We hebben een bijzondere ontmoeting gehad, met een enorme gastvrijheid en geweldig eten! Ook de kinderen hadden veel plezier. We wilden het hierbij niet laten en hebben Arzu en Tacettin en de kinderen ook uitgenodigd om bij ons te komen eten in het voorjaar.

Edwin
Meld je ook aan